Ingrediënten:
- Japanse of Chinese groentemix
- Taugé
- Eieren
- Glasnoedels
- Sojasaus
- Filodeeg
Dit is echt een van mijn favorieten! Ik ben gek op loempia's namelijk.
Haal het filodeeg op tijd uit de vriezer. Het heeft even tijd nodig om te ontdooien en is alleen uit elkaar te krijgen als het fatsoenlijk is ontdooit.
Kook de glasnoedels zoals aangegeven op de verpakking. Bak ondertussen een omelet van de eieren en snijd dit in kleine reepjes.
Bak de groentemix met de taugé en wat sojasaus naar smaak.
Meng de groenten met de stukjes omelet en glasnoedels (dit is de vulling)
Neem een vel filodeeg en smeer dit in met (knoflook)olie en leg er een tweede vel op. Leg wat van de vulling in het midden en vouw de loempia dicht. Smeer eventueel nog wat (knoflook)olie op de loempia's voordat je ze in de oven legt.
Een beetje van Sem en een beetje van:

Reactie plaatsen
Reacties