Ingrediënten:
- Bladerdeeg
- Falafel
- Ui
- Paprika
- Champignon
- Yoghurt
- Knoflookpasta
- Zout & Peper
Afmaken met sla (eventueel komkommer/tomaatjes net wat je zelf lekker vind)
Met een plaattaart kun je eigenlijk al nooit fout zitten...
Kort de groenten bakken met wat zout & peper.
Sausje maken van de yoghurt, knoflook, zout en peper.
Alles op het bladerdeeg en de oven in... een kind kan de was doen hé.
Ondanks dat het yoghurt sausje ontzettend lekker is vond ik het niet zo geslaagd om rechtstreeks op de bodem te doen. Wanneer ik deze plaattaart nog eens maak zou ik gaan voor een bodempje van tomatenpuree en het knoflook sausje ná het bakken er een beetje overheen.
Een beetje van Sem en een beetje van:
https://chickslovefood.com/recept/falafel-plaattaart-5-or-less/

Reactie plaatsen
Reacties