Ingrediënten:
- Zuurkool
- Bouillonblokjes
- Kookroom
- Gehakt
- Ui
- Tomatenpuree
- Aardappelpuree (crème fraîche)
- Beschuit
Mijn allerlievelingst eten!!!
Je maakt me nergens blijer mee dan met zuurkool ovenschotel.
Kost wat meer werk maar dat heb ik hier graag voor over.
Uitje fruiten, gehakt rul bakken en tomatenpuree erbij.
Zuurkool afspoelen in een vergiet en koken met twee bouillonblokjes.
Daarna laten uitlekken en wat kookroom erdoor heen.
Tot slot de aardappelpuree (ja kant en klaar want als ik een ding haat is het aardappels schillen...)
Dan de ovenschotel opbouwen en afmaken met verkruimeld beschuit met boter. Eventjes de oven in voor een lekker krokant laagje en eten maar!
Alsof er een engeltje over je tong piest!
Naar mam's recept!

Reactie plaatsen
Reacties