Ingrediënten:
- Groente naar keuze (bijv. paprika, maïs & doperwten)
- Kerriepoeder, Zout & Peper
- Bladerdeeg
Super easy en een leuke afwisseling op de standaard groente.
Ontdooi het bladerdeeg door het kort voor het koken uit de vriezer te halen.
Bak de groenten in de pan met de kruiden (toevoegen naar eigen smaak)
Plaats een lepel groente in het midden van een van de bladerdeeg vellen.
Leg er een ander vel op en duw de randen met een vork dicht.
Vergeet ook niet om gaatjes in de deksel te prikken zodat de hete lucht eruit kan!
Je kunt eventueel het bladerdeeg nog insmeren met ei voordat het de oven in gaat om sneller een mooi goud laagje te krijgen maar zonder is het bij mij ook prima gelukt.
Een beetje van Sem en een beetje van:
https://www.lekkerensimpel.com/groentepakketjes-van-bladerdeeg/

Reactie plaatsen
Reacties