Bloemkool curry

Gepubliceerd op 19 maart 2019 om 17:49

Ingrediënten:

  • Kipfilet
  • Bloemkool
  • Gele paprika
  • Ui
  • Kerriepoeder
  • Knoflookpasta
  • Tomatenpuree
  • Currypasta (Massaman)
  • Kokosmelk
  • Water

 

JUM! Wat was dit een lekkere curry! Rick z'n woorden: de perfecte pittigheid

Toen ik de tomatenpuree, currypasta, kokosmelk en het water bij de rest gooide dacht ik dat het niks zou worde (het mengde niet makkelijk door elkaar). Toch maar braaf de deksel erop en even wachten. Tussendoor soms een beetje roeren. En na 10 minuten was het netjes gemengd. Het leek in eerste instantie een beetje dun maar dat vonden wij juist wel lekker in combi met de rijst.

 

Een beetje van Sem en een beetje van 

Lekker & Simpel (1x kopen 5x koken)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb